Rijksweg 19
6996 AA Drempt
06 83248930

Met antieke meubelen heeft u stukken in huis die meer dan 100 jaar oud zijn. Dit is een goede manier om een chique uitstraling aan uw huis te geven, omdat het vaak gemaakt is van hoogwaardige materialen. En niet onbelangrijk: het is vaak door echte ambachtslieden ontworpen en in elkaar gezet. Vakmanschap dus. 

Retro meubelen stralen nostalgie uit. Het is een eerbetoon aan de meubels van vroeger, maar met techniek en materialen van nu. Door stijlen antiek en retro te combineren in uw interieur maakt u een speelse combinatie van echt oud en modern oud. U zult zien dat dat niet misstaat in uw woning. 

Daarnaast hebben wij ook brocante woonspullen, deze geven een mooi effect. Ze hebben vaak al een heel leven achter de rug en daardoor vaak een ietwat verweerde look die wat leven in de brouwerij brengt. Ze zijn doorleefd en stralen stijl en sfeer uit. Geef de opgeknapte gebruiksvoorwerpen, zoals stoelen, tafels en kasten, een markante plaats in uw huis. Geef ze ruimte. Zo is uw interieur met slechts enkele brocante antieke woonitems verbazingwekkend bijzonder. Bovendien is dit dan direct helemaal uw eigen stijl die niemand kan nabootsen. Door de authentieke uitstraling zijn deze woonartikelen prachtig te combineren met andere stijlen, bijvoorbeeld in een modern landelijk interieur. Brocante geeft uw interieur iets doorleefds en gezelligs.